Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Ruoka ja kestävyys luovilla aloilla

Tervetuloa Kestävyyden kehittäjät -verkoston etätapaamiseen torstaina 5.9.2024 klo 10–12 Teamsissa. Tapaamisen aiheena on ruoka ja kestävyys. Ruoka on merkittävä ja kaikkia koskettava kestävyyssiiirtymän osa-alue, jonka mittavia ilmasto- ja ympäristövaikutuksia ei voi ohittaa kestävyystyössä. Keskustelemme luovien alojen kestävyystyöstä ruoan parissa.

Tapaamisen alkuun Vaara-kollektiivin järjestämä Ärjänsaaren festivaali kertoo tapahtuman ruokakäytännöistä ja ajattelusta sekä arvoista niiden takana. Ekologisten teemojen ja esittävän taiteen ympärille kiertyvä Ärjän taidefestivaali järjestetään joka toinen vuosi Ärjänsaaressa Oulujärvellä. (https://arjanfestivaali.fi/) .

Esittelyn jälkeen on luvassa fasilitoitua keskustelua pienemmissä ja isommissa ryhmissä!

Ilmoittaudu 5.9.2024 klo 10–12 Teams-tapaamiseen ja kl 9.00 Inspiraatiota- luentoon tästä:

https://forms.gle/RDb8PTB8hkfY8g7t9

Kestävyyden kehittäjät -verkosto tuo yhteen ihmisiä, jotka työskentelevät kestävyyden parissa luovilla aloilla. Tavoitteena on luoda aktiivinen, nopea ja helppo yhteistyökanava siivittämään kestävyysmurrosta. Kestävyyden kehittäjät -verkostoa rakentaa ja ylläpitää Luovan kiertotalouden kehittämisyhdistys Creasus ry. Verkosto on osa LuoTo2-hanketta, jota rahoittaa vuosina 2024–2025 Euroopan unioni –  Next Generation EU.

Edellinen
Edellinen
22. elokuuta

Hankekehittely, lähitapaaminen Helsingissä

Seuraava
Seuraava
8. lokakuuta

Liikkuminen